• ML-2
  • ML-1
  • ML-3

Kategori populér

  • GINGER

    beresih, teu aya hama serangga, henteu aya résidu péstisida, warna konéng, awak montok ageung, kelas tinggi
    GINGER
  • GARIK

    bawang bodas ngagaduhan kaunggulan jelas tina bawang bodas ageung, jus kandel, spiciness murni sareng rasa garing.
    GARIC
  • APEL

    Apple mangrupikeun buah anu amis, anu tiasa didahar tina tangkal Malus domesticica.
    APPLE
  • BAWANG

    Bawang pangaruhna nyebarkeun hawa tiis, kusabab bohlam sareng daun
    ONION
  • ab-us

Naha Pilih Kami

  • 100% Pangan Organik Seger

    Shandong AGR Tech. Co. Ltd. ngala hasil lokal, ékspor sacara internasional. Kami panaratas dina tatanén kota sareng perusahaan ngahasilkeun seger anu maju. Ngaliwatan jaringan nasional kami kebon berteknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech. Co Ltd. nganteurkeun apel seger, awét sareng seger, bawang, bawang bodas, sareng jahé sapanjang taun pikeun diekspor ka luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngaleungitkeun waktos, jarak, sareng biaya tina ranté suplai tuang ku pembiayaan, ngawangun, sareng ngoperasikeun kebon rumah kaca lokal kalayan kerja sama sareng pembeli luar negeri.

  • huozuologo (1)
  • huozuologo (2)
  • huozuologo (3)
  • huozuologo (4)
  • huozuologo (5)
  • huozuologo (6)