Ngeunaan AGR

Shandong AGR Tech. Co. Ltd. ngala hasil lokal, ékspor sacara internasional. Kami panaratas dina tatanén kota sareng perusahaan ngahasilkeun seger anu maju. Ngaliwatan jaringan nasional kami kebon berteknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech. Co Ltd. nganteurkeun apel seger, awét sareng seger, bawang, bawang bodas, sareng jahé sapanjang taun pikeun diekspor ka luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngaleungitkeun waktos, jarak, sareng biaya tina ranté suplai tuang ku pembiayaan, ngawangun, sareng ngoperasikeun kebon rumah kaca lokal kalayan kerja sama sareng pembeli luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. parantos nyiptakeun modél anu tiasa diukur pikeun masa depan pertanian lokal anu berkelanjutan, ngagunakeun tanaga anu jauh langkung lemah, bumi, sareng cai tibatan jarak jauh, terpusat, sareng pertanian anu dipelak. 

Misi urang

Shandong AGR Tech. Co. Ltd. ngerjakeun patani lokal, komunitas sareng ngajantenkeun ngahasilkeun péstisida bébas diaksés ku sadayana. Di Shandong AGR Tech. Co. Ltd., kami aya dina misi ngala pepelakan anu pangsaéna pikeun kamajuan kamanusaan. Kami mangrupikeun perusahaan anu didorong ku misi, perusahaan anu disahkeun. Téknologi aeroponik anu unggul, anu kéngingkeun pangajén nyayogikeun kaayaan anu sampurna pikeun pepelakan anu séhat pikeun mekar, nyandak tani nangtung kana tingkat presisi sareng produktivitas anu anyar kalayan dampak lingkungan anu minimal sareng résiko ampir nol.

foctre (5)
foctre (4)

Shandong AGR Tech. Co Ltd. didaptarkeun pikeun ngembangkeun tatanén anu diaktipkeun ku sains, saluyu sareng nilai lingkungan sareng manusa.
Perusahaan ngadukung kagiatan ilmiah, pendidikan, sareng profesional pikeun ningkatkeun komunikasi sareng téknologi transfer diantara agronomists sareng anu ngagaduhan disiplin anu patali sareng topik lokal, régional, nasional, sareng internasional. Di Shandong AGR Tech. Co. Ltd., kami ngagaduhan kawajiban moral pikeun ngajaga pepelakan, sareng milarian cara pikeun ngahasilkeun palawija éta ka saloba-gancang jalma. Kaayaanana cair, sareng kami ngarencanakeun pikeun tetep ngoperasikeun kebon urang ngalangkungan pandemi ieu bari ngajaga kasalametan pikeun patani sareng masarakat salaku prioritas utama.