apel

  • Export 2020 new crop fresh apple fruit with good price

    Ékspor 2020 pepelakan buah apel seger anyar kalayan harga anu saé

    1. Apple nyaéta buah anu amis, anu tiasa didahar tina tangkal Malus domesticica. Mangrupikeun buah buleud anu tiasa sumping dina ukuran sareng warna anu béda sapertos konéng, héjo atanapi beureum. Apel biasana cukup amis sareng cam didahar seger atanapi dianggo dina tuangeun, saos, sumebar, jus atanapi pai apel anu kawéntar. Sikina apel ogé tiasa ditumbuk pikeun nimba minyak, anu dianggo dina industri kosmétik. Buahna ngandung karbohidrat, gula sareng serat anu kadar protéin sareng gajih ageung. Panjelasan produk ...
  • China Wholesale High Quality Competitive Price Red fresh Apple

    Cina Grosir Kualitas Tinggi Harga Kompetitif Beureum seger Apple

    Nilai gizi apel 1, apel mangrupikeun salah sahiji jenis kalori anu murah, unggal 100 gram ngahasilkeun 60 kkal jumlah panas. Nutrisi apel dina leyur, gampang diserep ku awak manusa, anu katelah "cai hirup". Éta mantuan ngaleyurkeun walirang sareng ngajantenkeun kulit lemes sareng lembut. 2, apel ngagaduhan "buah hikmah", "buah mémori" nami laudatory. Dahar langkung apel parantos lami dipikaterang ningkatkeun memori sareng kecerdasan. Apel beunghar gula, vitamin, mineral sareng ...