Harga Terbaik Ékspor Tiongkok Pepelakan Segar Ungu Bawang Beureum kanggo Dijual

Pedaran pondok:


Detil Produk

Bawang urang super séhat anu ngagaduhan fitokimia alami anu sanggup réaksi sareng awak manusa pikeun memicu sareng ngajaga kasihatan anu séhat.

Kami ngekspor bawang dina sababaraha ukuran sareng peunteun. Kami ngasilkeun bawang langsung ti peladang anu terkenal anu sacara organik dibudidayakan tanpa nganggo péstisida bahaya sareng bahan kimia. Bawang urang seger sareng sacara higienis dibungkus ku kantong jut pikeun mastikeun umur panjang.

Bawang urang dipisahkeun sacara saksama ngagunakeun peunteun, ukuran, rasa anu beunghar sareng tékstur pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.

Bawang beureum mangrupikeun prostagdol anu seueur dina bawang, anu sacara efektif tiasa ngirangan résistansi getih periferal sareng viskositas getih, janten jumlah bawang anu saluyu ogé sacara efektif tiasa ngirangan tekanan darah, nyegerkeun uteuk, ngagentos tekanan, nyegah colds. anu sacara efektif tiasa ngirangan résistansi getih periferal sareng viskositas getih, janten jumlah bawang anu saluyu ogé tiasa sacara efektif ngirangan tekanan darah, nyegerkeun uteuk, ngagentos tekanan, nyegah pilek

Bawang kualitas luhur, Nutrisi beunghar, saé pikeun kaséhatan

Nutrisi bawang tiasa ngabantosan anjeun ngajaga tingkat gula getih anu langkung saé, mempermudah ngawangun tulang anu kuat sareng janten pelindung tina peradangan, anu kami terang mangrupikeun akar paling panyakit.

Kami ngekspor bawang beureum dina sababaraha ukuran. Bawang ieu rendah gajih jenuh, koléstérol sareng natrium. Dipikanyaho nurunkeun résiko panyakit jantung.

Pasokan Langsung Ti Ladang

Kami gaduh tegalan, pabrik olahan, panyimpenan tiis, gudang sareng tautan anu sanés pikeun mastikeun standar kualitas luhur.

Bawang beunghar nutrisi, henteu ngan ukur beunghar kalium, vitamin e, vitamin C, asam folat. Zinc, selenium, serat sareng zat gizi sanésna, tapi ogé ngagaduhan dua nutrisi khusus -quercetin sareng prostaglandin A. Bawang ogé ngandung diallyl sulfide, anu tiasa nyegah sclerosis vaskular sareng ngirangan lipid getih fungsi kageulisan. Ngandung walirang, vitamin E sareng sajabina, tiasa nyegah asam lemak henteu jenuh ngahasilkeun pigmén lipofusisin, tiasa nyegah plak pikun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali