Cina Grosir Kualitas Tinggi Harga Kompetitif Beureum seger Apple

Pedaran pondok:


Detil Produk

Nilai gizi apel

1, apel mangrupikeun salah sahiji jenis tuangeun kalori rendah, unggal 100 gram ngahasilkeun 60 kkal jumlah panas. Gizi apel dina leyur, gampang diserep ku awak manusa, anu katelah "cai hirup". Éta ngabantosan ngabubarkeun walirang sareng ngajantenkeun kulit lemes sareng lembut.

2, apel ngagaduhan "buah hikmah", "buah mémori" nami laudatory. Dahar langkung apel parantos lami dipikaterang pikeun ningkatkeun mémori sareng intél. Apel beunghar gula, vitamin, mineral sareng nutrisi sanés anu penting pikeun uteuk.

3. Apel beunghar séng. Numutkeun kana panilitian, séng mangrupikeun komponén tina seueur énzim penting dina awak manusa sareng unsur konci pikeun ngamajukeun kamekaran sareng pamekaran.

4. Ambu apel mangrupikeun panangkal déprési sareng déprési. Ahli parantos mendakan saatos seueur tés anu, diantara seueur bau, aroma apel ngagaduhan pangaruh psikologis pangageungna pikeun jalma, éta ngagaduhan pangaruh anu jelas dina ngaleungitkeun déprési psikologis. Klinis panerapan ngabuktikeun yén parasaan pasién depresi méntal ningkat pisan saatos seungit aroma apel, sumanget rileks sareng bageur, sareng suasana depresi dileungitkeun.

5. Asam malat dina apel ngagaduhan pangaruh pemutihan. Seueur jalma hariwang ngeunaan résiko buruk huntu kusabab kaasaman apel. Apel anu disajikeun sareng kéju ngawatesan kaasaman, sareng tuang apel ogé tiasa ngabantosan ngabersihan huntu anjeun sacara épéktip.

Vitamin C dina apel mangrupikeun panangtayungan kardiovaskular, penderita panyakit jantung sareng unsur anu séhat.

Jalma anu ngahakan langkung seueur apel jauhna henteu resep kana tiris tibatan anu henteu ngadahar apel atanapi henteu langkung. Hasilna, sababaraha élmuwan sareng dokter nyebat apel "buah-buahan séhat anu omni-arah" atanapi "praktisi umum". Ayeuna polusi udara langkung serius, tuang langkung apel tiasa ningkatkeun sistem pernapasan sareng fungsi paru-paru, ngajaga paru-paru tina lebu sareng jelaga dina hawa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali