Taros Kami

SHANDONG AGR TECH CO., LTD

Alamat

Henteu E 1703-2 Wirausaha & obor Square Zona berteknologi Tinggi Zibo City Shandong Propinsi Pr Cina

Telepon

kontak: wendy chen 
Tel / whatsapp
0086 18953399991

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami