Ékspor 2020 pepelakan buah apel seger anyar kalayan harga anu saé

Pedaran pondok:


Detil Produk

1. Apple nyaéta buah anu amis, anu tiasa didahar tina tangkal Malus domesticica. Mangrupikeun buah buleud anu tiasa sumping dina ukuran sareng warna anu béda
sapertos konéng, héjo atanapi beureum. Apel biasana cukup amis sareng cam didahar seger atanapi dianggo dina tuangeun, saos, sumebar, jus atanapi
pai apal anu kawéntar. Sikina apel ogé tiasa ditumbuk pikeun nimba minyak, anu dianggo dina industri kosmétik. Buahna ngandung karbohidrat, gula sareng serat anu kadar protéin sareng gajih ageung.

Panjelasan Produk:

2. Apel Fuji dicirikeun ku ukuranana ageung, beureum sakujur, bentukna buleud, sareng ukuran rata-rata sapertos baseball. 9-11% beurat buah nyaéta monosakarida, sareng dagingna kompak, langkung amis sareng garing tibatan seueur jinis apel anu sanés, janten seueur dipikacinta ku konsumén di panjuru dunya.

Dibandingkeun sareng apel anu sanés, apel Fuji ngagaduhan anu langkung saé langkung lami sateuacan tanggal bahkan henteu kedah disimpen dina kulkas. Éta tiasa disimpen kanggo waktos anu lami dina suhu kamar. Upami apel direndoskeun dina 5% cai uyah salami 10 menit, garing, lebetkeun kana kantong anu dijaga seger, disegel teras dilebetkeun kana kulkas, suhu dikawasa dina 0-40 ℃, sareng tiasa disimpen langkung ti 5 bulan .

Enak sareng renyah, buah apel mangrupikeun hiji buah anu paling terkenal sareng favorit diantara anu sadar kaséhatan, anu resep kabugaran anu percanten pisan kana konsep "kasihatan nyaéta kabeungharan." Buah anu saé ieu dikemas ku nutrisi-nutrisi anu euyeub anu, dina hartos leres, diperyogikeun pikeun kaséhatan anu optimal.

Enak sareng renyah, buah apel mangrupikeun hiji buah anu paling populer sareng favorit di kalangan anu sadar kaséhatan, anu mikaresep kabugaran anu percanten pisan kana konsép "kaséhatan nyaéta kabeungharan." Buah anu saé ieu dikemas ku nutrisi-nutrisi anu euyeub anu, dina hartos leres, diperyogikeun pikeun kaséhatan anu optimal. Antioksidan tinangtu dina apel ngagaduhan sababaraha promosi kaséhatan sareng pencegahan panyakit, sareng kukituna, leres-leres menerkeun paribasa, "apel sadinten ngajauhkeun dokter."


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali