ékspor borongan sayuran seger jahé sareng bawang bodas kanggo dijual

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kaunggulan:

beresih, teu aya hama serangga, henteu aya résidu péstisida, warna konéng, awak montok ageung, kelas tinggi

Kualitas pangluhurna, rasa otentik, nutrisi séhat, permukaan lemes, konéng di jero sareng konéng di luar, cocog pikeun diékspor di panjuru dunya

éta raoseun panas sareng pangaruhna ngirangan baktéri, ngajaga awak dina kaséhatan anu séhat

umur rak panjang sareng di lingkungan anu cocog, Éta tiasa disimpen sakitar tilu taun

urang gaduh pabrik pengolahan urang nyalira pikeun ngahasilkeun jahé, cuci, polishing, panyimpenan, bungkus sareng tautan anu sanés pikeun mastikeun standar kualitas luhur

 Tiasa ngahasilkeun rasa anu saé sareng ngagaduhan pangaruh anu nguntungkeun tina ngirangan baktéri, ngajaga jantung dina kaayaan anu saé sareng imunitas

Ékspor jahé kualitas luhur
Kualitas pangluhurna, rasa anu otentik, nutrisi anu séhat, permukaan lemes, konéng di jero sareng konéng di luar, cocog pikeun diékspor di sakumna dunya Jahé 1, pangobatan jahe utah tiasa dianggo pikeun ngubaran utah, utamina mabok utah, cai jahé panas ditambah séndok madu, tiasa ngagancangkeun aliran sirkulasi getih, ngagancangkeun évaporasi alkohol, dugi ka ngaleutikeun gejala mabok. Nalika usum salju, urang sering nyerep suku urang dina cai haneut pikeun nyepetkeun sirkulasi getih sareng haneutkeun awak. Nanging, upami anjeun nambihan sababaraha irisan jahé kana cai panas, épék ieu bakal langkung écés, sabab jahé ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun ngajaga hawa tiis. Dina waktos anu sasarengan, éta gedé mangpaatna pikeun penderita angin- tiis tiis. Soaking suku dina cai jahé panas gaduh pangaruh anu signifikan dina nyeri sirah, muriang sareng batuk anu disababkeun ku hawa tiis-tiis.2, jalma-jalma sok betah nyeri otot kana nyeri taktak lumbar, dina titik ieu, tambahkeun jahé dina cai panas, teras tiasa nambihan sakedik uyah sareng cuka, pantes saatos direndam ku anduk, kompres panas dina nyeri otot, tiasa gaduh pangaruh tandon aktip, sahingga pikeun ngahontal pangaruh shu ku getih, metode sapertos kieu supados otot tegang santai , lalaunan dugi ka gedé-gedéan ngagentos nyeri otot.3, pangobatan jarawat raray jarawat, jerawat panjang, kulit garing teuing, gejala ieu tiasa ngalangkungan panggunaan cai rujit haneut pangobatan raray, sering nganggo jahe haneut nyanghareupan wajah, tiasa ngarobih sababaraha kaayaan anu goréng dina pameunteu, dugi ka tingkat anu tangtu, pangobatan jarawat raray.4, ningkatkeun jahé bobo salian ti ngagancangkeun peredaran getih pikeun ngahontal pangaruh tiis, tapi ogé tiasa ningkatkeun metabolisme awak manusa, dina jahé s suku ek, tambahkeun sajumlah cuka dina cai jahé, tiasa ngarangsang titik akupungtur kaki, supados awak manusa rileks, ningkatkeun kaayaan bobo awak manusa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali