jahé

  • export wholesale fresh vegetables ginger and garlic for sale

    ékspor borongan sayuran seger jahé sareng bawang bodas kanggo dijual

    Kauntungan: beresih, teu aya hama serangga, henteu aya résidu péstisida, warna konéng, awak gumpal ageung, kualitas luhur kualitas Tinggi, rasa otentik, nutrisi séhat, permukaan lemes, konéng di jero sareng konéng di luar, cocog pikeun diékspor di panjuru dunya éta raoseun panas sareng boga pangaruh pikeun ngirangan baktéri, ngajaga awak dina kaséhatan anu hirup umur rak panjang sareng di lingkungan anu cocog, Éta tiasa disimpen sakitar tilu taun urang gaduh pabrik pengolahan nyalira pikeun ngahasilkeun jahé, cuci, polesan, panyimpenan, pak ...
  • Good price china wholesale new crop fresh ginger

    Harga saé china borong jahe seger palawija anyar

    Nilai Nutrisi: jahé seger ngagaduhan detilisasi pangaruh dérilisasi, jahé dina jahé kana awak, ieu tiasa ngahasilkeun énzim antioksidan, éta ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun nungkulan radikal oksigén, tapi ogé langkung épéktip tibatan vitamin E. Jahé tiasa ngarangsang mukosa lambung , nyababkeun pusat vasomotor sareng saraf simpatik refleks gairah séksual, ngamajukeun sirkulasi getih, naekeun fungsi lambung, nyeri beuteung, kesang, pangaruh antipiretik. Jiang ogé ningkatkeun sékrési juic lambung ...
  • high quality best price Shandong fresh spicy young yellow ginger

    kualitas luhur harga pangalusna Shandong seger lada jahé konéng ngora

    Fitur : Permukaan anu bersih, henteu aya hama serangga, henteu aya kokotor, teu aya bertunas, henteu busuk, teu aya kapang, teu aya kulit ipis pestisida, awak lengkep, warna anu hérang sareng hérang, daging konéng, serat alit, rasa panas sedeng, raos ngeunah kanggo masak, beunghar nutrisi pikeun kaséhatan manusa. Umur rak panjang, tiasa dugi ka langkung ti 2 taun upami disimpen leres. Suhu anu cocog: 12-13 derajat. Fitur : 1. Jahé seger tetep dipelak di tegalan, diawurkeun sacara ati-ati ku patani, zat organik bebas polusi, ati-ati ...
  • Best Price Chinese Export New Crop Fresh Purple Red Onion for Sale

    Harga Terbaik Ékspor Tiongkok Pepelakan Segar Ungu Bawang Beureum kanggo Dijual

    Bawang urang super séhat anu ngagaduhan fitokimia alami anu sanggup réaksi sareng awak manusa pikeun memicu sareng ngajaga kasihatan anu séhat. Kami ngekspor bawang dina sababaraha ukuran sareng peunteun. Kami ngasilkeun bawang langsung ti peladang anu terkenal anu sacara organik dibudidayakan tanpa nganggo péstisida bahaya sareng bahan kimia. Bawang urang seger sareng sacara higienis dibungkus ku kantong jut pikeun mastikeun umur panjang. Bawang urang dipisahkeun sacara saksama ngagunakeun peunteun, ukuran, rasa anu euyeub sareng ...