Harga saé china borong jahe seger palawija anyar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Nilai Gizi:

jahé seger ngagaduhan édilisasi épérilisasi, jahé dina jahé kana awak, ieu tiasa ngahasilkeun énzim antioksidan, éta ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun nungkulan radikal oksigén, tapi ogé langkung épéktip tibatan vitamin E.
Jahé tiasa ngarangsang mukosa lambung, nyababkeun pusat vasomotor sareng saraf simpatik refleks gairah séksual, ngamajukeun sirkulasi getih, ningkatkeun fungsi lambung, nyeri beuteung, kesang, pangaruh antipiretik. Jiang ogé ningkatkeun sékrési jus lambung sareng peristalsis peujit, ngabantosan pencernaan; jahé zingiberene, zingerone aya peran anu jelas dina ngeureunkeun utah.
Jahé sacara signifikan ngahambat kulit jamur sareng maéhan pangaruh Trichomonas vaginalis, ngubaran rupa-rupa nyeri karambeu ngabengkak.
Jahé ngahambat aktivitas sél kanker, ngirangan épék toksik kanker, tiasa maénkeun pangaruh anti kanker.
Jahé parantos ngésang késang, haneutkeun batuk paru-paru, detoksifikasi, tiasa ngubaran tiris éksogen, burih tiis, utah, batuk tiis, nyeri beuteung, diaré, sareng panyakit sanés dina racun yuyu
Pikeun jahé rontok rambut topical tandana rupa-rupa jahé

Jahé mangrupikeun pepelakan kembangan sareng nami resmi na Zingiber officinale. Rhizome, anu langkung dikenal salaku akar, nyaéta anu dipikaresep ku anjeun. Akarna lada sareng cabé dina rasa, kalayan seueur sipat ubar. Éta dianggo di panjuru dunya dina aplikasi kulinér sareng klinis-kadua pikeun alesan anu saé

Jahé mangrupikeun ramuan perennial anu seuseueurna dipelak di tengah, kidul-wétan dugi ka kidul-kulon Cina, sareng ogé biasa dipelak di Asia tropis. Rimpang dianggo pikeun ubar, sareng produk seger atanapi garing tiasa dijantenkeun bahan masak atanapi didamel asinan sareng jahé gula. Minyak ambu tiasa diekstraksi tina batang, daun, sareng rimpang, sareng dianggo dina tuangeun, inuman sareng wewangian kosmétik.

Jahé seger tiasa ngahasilkeun rasa anu saé sareng ngagaduhan pangaruh anu nguntungkeun tina ngirangan baktéri, ngajaga jantung dina kaayaan anu hadé sareng imunitas.

Good price china wholesale new crop fresh ginger  (1) Good price china wholesale new crop fresh ginger  (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali