Éta sadayana pepelakan, dugi ka handap

Seueur pepelakan anyar minggu ieu, anu seueur panginten énggal pikeun anjeun, janten sakedik panjelasan sigana bakal janten ide anu saé:

Apel nona beureum ngagaduhan daging ngeunah anu garing pisan, rasa na ngingetkeun kuring ngeunaan apel anu paling asak anu sampurna anu anjeun kantos tuang kalayan sakedik sirop maple.

Apel Fuji, disebut ogé apél beureum, mangrupikeun apel ngawangun bohlam beureum buleud. Aranjeunna sami-sami amis tibatan apel awéwé beureum, kalayan témbok anu rada ipis. Kami resep ieu pikeun jam sareng toko roti.

Kami melak apel Gala dina paménta anu tetep tina importir biasa di luar negeri. Ieu mangrupikeun rupa-rupa leutik apel anu katingalina persis sapertos lampu bohlam anu buleud, teu gaduh tambihan tambahan, tapi seueur rasa. Éta biasana dipaké pikeun ngadamel piring salad Karibia, campuran anu dicampurkeun tina cedar apel, cabé, bawang, sareng bawang bodas, anu dianggo pikeun ngaraosan sagala rupa tina béas sareng kacang, dugi ka daging, atanapi sayuran.

Saatos nyortir sadaya bawang anu disimpen, urang ogé ngagaduhan sababaraha kasus bawang leutik orok ukuranana leutik, sakitar ukuran bawang mutiara. Ieu bakal sampurna diasah kana tusuk sate pikeun kabobs bakar, diturunkeun kana stews, atanapi ngan diacak-acak sapertos kanggo sadaya kipas bawang.

Éta anu kabur dina pepelakan 'anéh' kanggo ayeuna. Kami masih gaduh seueur bawang bodas, jahé, apel seger, sareng bawang biasa upami éta karesep anjeun, kersa sumping ningali gambar tegalan kami dina halaman wéb kami, sareng nuturkeun tautan di handap www.primeagr.com. [gambar tegalan ditunda di dieu]  

Hiji catetan anu terakhir, urang kedah ngepak sareng ngarangkep sakedik dinten pikeun mastikeun yén sayuran anjeun kaluar tina lapangan taneuh anu seger pikeun ngajaga kualitas anu saé. Pikeun anjeun anu resep nempatkeun pre-order, anjeun tiasa ngabantosan kami kalayan kéngingkeun pesenan anjeun sakedik ti biasana, janten kami terang naon anu kedah dipilampah ku anjeun. Kami resep manuk mimiti!

Nuhun sakumaha biasa pikeun bisnis anjeun, sareng salami minggu anu saé!


Waktos Post: Nov-25-2020