Bawang pamotongan musiman kaluar!

Salah sahiji bagian anu langkung ageung tina padamelan kuring salaku pamirsa anu saé nyaéta hal-hal alit anu anjeun sadayana bagikeun ka kuring, naha éta piring buatan bumi, berita ngeunaan nagara anjeun, poto hasil tatanén anu anjeun tumuh di lahan, atanapi anu pangsaéna sadayana, ningali pepelakan anu urang dipanén mangtaun-taun ngadadak némbak tina siki dina jero taneuh nepi ka ngagedéan taméngna. [tambahkeun poto pepelakan didieu di antawisna] Hiji jiwa anu saé bagikeun poto di luhur sareng kuring akhir minggu kamari. Éta nyimpulkeun sadayana anu kuring nyobian ucapkeun di dieu salami sapuluh taun ka pengker. Kuring tiasa rada lami-lami dina rohangan ieu kadang-kadang. Kuring leres-leres teu kedah nambihan catetan anu saé.

Bawang urang dipelak dina usum gugur unggal taun, kacuali bawang alit anu diakar mung tumuh di bagian anu paling tiis di beulah kalér. Sakumaha urang sadayana terang, usum bawang sapertosna sigana pondok teuing. Kanyataanna nyaéta urang hirup dina iklim anu panas, baseuh, beueus. Panas, baseuh, sareng beueus mangrupikeun kaayaan anu sampurna pikeun spora panyakit pepelakan tumuh. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén urang mimitian ku pepelakan anu paling séhat, sareng masihan taneuh naon anu tiasa dipikahoyong ku pepelakan. Pondok ngalih kana iklim anu langkung garing, atanapi nganggo seueur fungisida jahat, biasana urang ngagaduhan sababaraha minggu panén. Kami ngagaduhan sababaraha minggu bawang taun ayeuna; pas rata-rata, sareng kuring pikir éta haul anu saé pikeun usum gugur anu cocog pisan.

Kurban bulan Nopémber tiasa terang sakedik sabab seueur perhatosan urang nuju nuju usum gugur sareng pepelakan usum salju, janten urang sadayana ngagaduhan barang anu saé kanggo satengah taun di kebon.

Panungtung tapi sanés anu penting, naha anjeun badé ningali situs wéb anu kami énggal? Ladang Bawang AGR hoyong pisan ngadangukeun anjeun! Pencét kana tautan ieu www.primeagr.com sareng ngungkapkeun sora anjeun ka luar! Nuhun sakumaha biasa pikeun bisnis anjeun, sareng salami minggu anu saé!


Waktos Post: Nov-25-2020