JAUHAN PRODUK TANPA GARLIK, SAGALA GAMPANG ANTARA TEMPAT LOKAL, AYEUNA SANGGAP EKLUSIFEL di AGR FARM STOCKS

Ladang Bawang bodas AGR, kasohor ku rekomendasi ti anu resep konsumén lokal, parantos melak bawang bodas di darat mangtaun-taun. Usaha panén nyiptakeun seueur produk bawang bodas anu diinfus tina bawang bodas seger dugi ka bubuk bawang bodas.

Spesialis Bawang bodas AGR, Manajer Wendy Chen, resep yén Ladang Bawang bodas parantos sapuk pikeun nyiapkeun produkna. Wendy nyarios, "Produk Ladang Bawang bodas AGR unik di beulah kalér Cina. Teu aya anu nyayogikeun rupa-rupa produk sapertos kitu. Sateuacan urang parantos tiasa ngumumkeun kadatangan saham di pasar lokal, kami parantos ampir jual tina sadayana anu aya dina saham. Tanggapan produk anu parantos dipimilik ku konsumén biasa urang parantos fenomenal. Kuring pastina tiasa nyarankeun bawang bodas anu seger. "

Produk Ladang Bawang bodas AGR anu dieusian kalebet bohlam bawang bodas seger, rupa-rupa dressing bawang bodas, bubuk bawang bodas, granul bawang bodas, sareng minyak bawang bodas.

Crisp Xu, Diréktur sareng co-pendiri AGR Bawang bodas Ladang, nyarios, "Nalika patani sanés anu sanésna sumping ka kami pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngekspor produkna, kami resep tiasa ngabantosan.

"Kami henteu seueur pisan bawang bodas tina produk kami dina stok sareng kami resep ngadangu yén palanggan luar negeri resep kana kisaran anu sayogi. Kami sakumpulan hektar kebon éksportir anu getol ngajaga reputasi urang, damel sareng padésan cocog sareng etos bisnis urang. "

Upami anjeun hoyong langkung seueur rinci ngeunaan AGR Bawang bodas Ladang sareng kisaran produk na mangga buka halaman wéb: www.primeagr.com. Produk Bawang bodas Ladang ngan ukur aya dina stok anu siap dijual sareng dikintun ka panto anjeun sareng tim penjualan anu saé kami ayeuna.

Dina manah AGR Bawang bodas mangrupikeun komitmen kana gaya hirup organik. AGR Garlic Farm mangrupikeun mandiri sareng operasi 'lapangan pikeun pelat' leres nerapkeun standar kelestarian anu paling luhur. Ngagunakeun prakték tatanén anu paling sustainable AGR bangga kana rasa produk apel seger anu unggul ti padesaan klasik Asia. Perusahaan pertanian organik dugi ka dua kebon sareng parantos ampir rébuan hektar. Jahé organik, apel, bawang, sareng bawang bodas nalika usumna, dipelakan di kebon. AGR Ladang nyayogikeun produk désa anu paling variabel ti pemasok lokal kana importir mancanagara.

Rupa-rupa produk AGR Bawang bodas Farm gambar ayeuna sayogi dina www.primeagr.com


Waktos Post: Nov-25-2020