Warta industri

  • WIDE VARIETY OF GARLIC FARM PRODUCTS, AS RECOMMENDED BY LOCAL FARMERS, NOW AVAILABLE EXCLUSIVELY at AGR FARM STOCKS
    Waktos Post: 11-25-2020

    Ladang Bawang bodas AGR, kasohor ku rekomendasi ti anu resep konsumén lokal, parantos melak bawang bodas di darat mangtaun-taun. Usaha panén nyiptakeun seueur produk bawang bodas anu diinfus tina bawang bodas seger dugi ka bubuk bawang bodas. Spesialis Bawang bodas AGR, Manajer Wendy Chen, resep yén G ...Maca deui »

  • Seasonal crop onion coming out!
    Waktos Post: 11-25-2020

    Salah sahiji bagian anu langkung ageung tina padamelan kuring salaku pamirsa anu saé nyaéta hal-hal alit anu anjeun sadayana bagikeun ka kuring, naha éta piring buatan bumi, berita ngeunaan nagara anjeun, poto hasil tatanén anu anjeun tumuh di lahan, atanapi anu pangsaéna sadayana, ningali pepelakan anu parantos urang panén mangtaun-taun ...Maca deui »

  • It all crops, all the way down
    Waktos Post: 11-25-2020

    Seueur pepelakan anyar minggu ayeuna, anu seueur panginten énggal pikeun anjeun, janten sakedik panjelasan panginten janten ide anu saé: Apel nona beureum ngagaduhan daging anu leueur pisan, rasa na ngingetkeun kuring ngeunaan apel anu paling saé anu sampurna anu anjeun kantos tuang kalayan ngan sakedik sirop maple. Apel Fuji, disebat ogé beureum a ...Maca deui »