bawang

  • Competitive price Chinese Wholesale fresh red onion for sale

    Harga kalapa Borong beureum Cina Grosir kanggo diical

    1, Bawang pangaruh tina nyebarkeun hawa angin, sabab bohlam sareng daun Bawang ngandung sajenis minyak volat anu disebut propiléna sulfida, ngagaduhan rasa lada, bahan ieu tiasa nolak tiis, nolak virus influenza, ngagaduhan pangaruh baktéri anu kuat. Bawang beunghar nutrisi sareng bau dina bau. Éta tiasa ngarangsang sékrési lambung, peujit sareng kelenjar pencernaan, ningkatkeun napsu sareng ngamajukeun pencernaan. Di sagigireun éta, bawang henteu ngandung gajih. Minyak atsiri na ngandung campuran ...