Produk

  • export wholesale fresh vegetables ginger and garlic for sale

    ékspor borongan sayuran seger jahé sareng bawang bodas kanggo dijual

    Kauntungan: beresih, teu aya hama serangga, henteu aya résidu péstisida, warna konéng, awak gumpal ageung, kualitas luhur kualitas Tinggi, rasa otentik, nutrisi séhat, permukaan lemes, konéng di jero sareng konéng di luar, cocog pikeun diékspor di panjuru dunya éta raoseun panas sareng boga pangaruh pikeun ngirangan baktéri, ngajaga awak dina kaséhatan anu hirup umur rak panjang sareng di lingkungan anu cocog, Éta tiasa disimpen sakitar tilu taun urang gaduh pabrik pengolahan nyalira pikeun ngahasilkeun jahé, cuci, polesan, panyimpenan, pak ...
  • Natural Healthy Premium Organic Seed Normal White Garlic Fresh

    Bibit Organik Sehat Alami Organik Bawang bodas Bodas Seger

    bawang bodas ngagaduhan kaunggulan jelas tina bawang bodas ageung, jus kandel, spiciness murni sareng rasa garing. bawang bodas seger nilai gizi tinggi, dipikanyaho ku para ahli salaku kadaharan antibiotik alami anu paling saé sareng kadaharan kaséhatan. Numutkeun kana warna bohlam tina variétas bawang bodas tiasa dibagi kana bawang bodas ungu sareng bawang bodas bodas. Cengkéh bawang bodas bubuk kirang ageung, lada kuat, ngahasilkeun tinggi, kalolobaanana disebarkeun di Cina Kalér, kalér-kulon sareng kalér-wétan sareng tempat-tempat sanés, résistansi tiis lemah, kalolobaanana di taburan semi, dewasa la ...
  • cheap price in bulk fresh organic garlic mesh bag price of garlic

    harga murah dina harga bawang bodas organik seger bolong seger bawang bodas

    Daérah penanaman bawang bodas mangrupikeun nagara-nagara anu langkung ageung utamina di Cina internasional ti Argentina dugi ka India Koréa Kidul Amérika Serikat sababaraha nagara sapertos Perancis sareng Spanyol di nagara urang mangrupikeun éksportir bawang bodas panggedéna sadunya sareng daérah éta nyebar luas di propinsi shan dong jin xiang ,, yong qiu zhongmou kabupaten di anjeunna nan propinsi, da kota feng, jiang su propinsi pi zhou bawang bodas mangrupikeun produk tatanen musiman anu kuat, saluran penjualan utamina gumantung kana ...
  • new crop fresh normal Chinese fresh white garlic price for sale

    pamotongan anyar seger harga bawang bodas bodas seger Cina kanggo dijual

    Bawang bodas organik polusi bawang bodas-polusi ngajantenkeun anjeun séhat sareng ngajamin anjeun kualitas hirup anu hadé bawang bodas urang raoseun saé Éta tiasa ngirangan baktéri sareng ngajaga haté dina kaayaan anu saé Kualitas anu paling saé bawang bodas dipilih sacara ati-ati pikeun mastikeun yén saha waé anu ngagaduhan kualitas anu hadé sareng bentuk anu plumped . Leungeun bawang bodas dipilih di pabrik nyalira, sareng kami gaduh pengolahan, kulkas, transportasi, pangalaman ékspor anu beunghar. Asal bawang bodas Jinxiang pikeun pasokan langsung, kabupaten Jinxiang mangrupikeun kota bawang bodas anu terkenal ...
  • Export 2020 new crop fresh apple fruit with good price

    Ékspor 2020 pepelakan buah apel seger anyar kalayan harga anu saé

    1. Apple nyaéta buah anu amis, anu tiasa didahar tina tangkal Malus domesticica. Mangrupikeun buah buleud anu tiasa sumping dina ukuran sareng warna anu béda sapertos konéng, héjo atanapi beureum. Apel biasana cukup amis sareng cam didahar seger atanapi dianggo dina tuangeun, saos, sumebar, jus atanapi pai apel anu kawéntar. Sikina apel ogé tiasa ditumbuk pikeun nimba minyak, anu dianggo dina industri kosmétik. Buahna ngandung karbohidrat, gula sareng serat anu kadar protéin sareng gajih ageung. Panjelasan produk ...
  • China Wholesale High Quality Competitive Price Red fresh Apple

    Cina Grosir Kualitas Tinggi Harga Kompetitif Beureum seger Apple

    Nilai gizi apel 1, apel mangrupikeun salah sahiji jenis kalori anu murah, unggal 100 gram ngahasilkeun 60 kkal jumlah panas. Nutrisi apel dina leyur, gampang diserep ku awak manusa, anu katelah "cai hirup". Éta mantuan ngaleyurkeun walirang sareng ngajantenkeun kulit lemes sareng lembut. 2, apel ngagaduhan "buah hikmah", "buah mémori" nami laudatory. Dahar langkung apel parantos lami dipikaterang ningkatkeun memori sareng kecerdasan. Apel beunghar gula, vitamin, mineral sareng ...
  • Good price china wholesale new crop fresh ginger

    Harga saé china borong jahe seger palawija anyar

    Nilai Nutrisi: jahé seger ngagaduhan detilisasi pangaruh dérilisasi, jahé dina jahé kana awak, ieu tiasa ngahasilkeun énzim antioksidan, éta ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun nungkulan radikal oksigén, tapi ogé langkung épéktip tibatan vitamin E. Jahé tiasa ngarangsang mukosa lambung , nyababkeun pusat vasomotor sareng saraf simpatik refleks gairah séksual, ngamajukeun sirkulasi getih, naekeun fungsi lambung, nyeri beuteung, kesang, pangaruh antipiretik. Jiang ogé ningkatkeun sékrési juic lambung ...
  • high quality best price Shandong fresh spicy young yellow ginger

    kualitas luhur harga pangalusna Shandong seger lada jahé konéng ngora

    Fitur : Permukaan anu bersih, henteu aya hama serangga, henteu aya kokotor, teu aya bertunas, henteu busuk, teu aya kapang, teu aya kulit ipis pestisida, awak lengkep, warna anu hérang sareng hérang, daging konéng, serat alit, rasa panas sedeng, raos ngeunah kanggo masak, beunghar nutrisi pikeun kaséhatan manusa. Umur rak panjang, tiasa dugi ka langkung ti 2 taun upami disimpen leres. Suhu anu cocog: 12-13 derajat. Fitur : 1. Jahé seger tetep dipelak di tegalan, diawurkeun sacara ati-ati ku patani, zat organik bebas polusi, ati-ati ...
  • Competitive price Chinese Wholesale fresh red onion for sale

    Harga kalapa Borong beureum Cina Grosir kanggo diical

    1, Bawang pangaruh tina nyebarkeun hawa angin, sabab bohlam sareng daun Bawang ngandung sajenis minyak volat anu disebut propiléna sulfida, ngagaduhan rasa lada, bahan ieu tiasa nolak tiis, nolak virus influenza, ngagaduhan pangaruh baktéri anu kuat. Bawang beunghar nutrisi sareng bau dina bau. Éta tiasa ngarangsang sékrési lambung, peujit sareng kelenjar pencernaan, ningkatkeun napsu sareng ngamajukeun pencernaan. Di sagigireun éta, bawang henteu ngandung gajih. Minyak atsiri na ngandung campuran ...
  • Best Price Chinese Export New Crop Fresh Purple Red Onion for Sale

    Harga Terbaik Ékspor Tiongkok Pepelakan Segar Ungu Bawang Beureum kanggo Dijual

    Bawang urang super séhat anu ngagaduhan fitokimia alami anu sanggup réaksi sareng awak manusa pikeun memicu sareng ngajaga kasihatan anu séhat. Kami ngekspor bawang dina sababaraha ukuran sareng peunteun. Kami ngasilkeun bawang langsung ti peladang anu terkenal anu sacara organik dibudidayakan tanpa nganggo péstisida bahaya sareng bahan kimia. Bawang urang seger sareng sacara higienis dibungkus ku kantong jut pikeun mastikeun umur panjang. Bawang urang dipisahkeun sacara saksama ngagunakeun peunteun, ukuran, rasa anu euyeub sareng ...